KORPORATIVNI FITNES

KORPORATIVNI FITNES

Izdvajamo

  • zaposleni koji vežbaju redovno su zdraviji, srećniji i otporniji na bolesti
  • zaposleni koji vežbaju pokazuju viši nivo koncentracije i energije
  • manje odsutnosti s posla, nepotrebnih troškova i dugotrajnih bolesti,
  • manje problema sa bolnim leđima/vratom/ramenima
  • smanjen nivo stresa, umora, premorenosti, veći moral, energiju i produktivnos
  • postajete pozitivno radno okruženje za potencijalnu radnu snagu
Vaši zaposleni su vaša najveća investicija! Moderne firme produktivnost i zadovoljstvo zaposlenih shvataju vrlo ozbiljno, a u zapadnim zemljama to se smatra kao obaveza. Ako imate firmu i svesni ste da su zaposleni produktivniji i srećniji ako su fizički aktivni, mi imamo rešenje!
Zdravi i zadovoljni
Dokazana činjenica je da su zaposleni koji vežbaju redovno – zdraviji, srećniji i otporniji na bolesti i negativne uticaje stresa. Takođe, oni pokazuju viši nivo koncentracije i energije i više su fokusirani tokom radnog dana. Najmodernije savremene kompanije veliku važnost daju upravo aktivnijem i zadovoljnijem, a samim tim i zdravijem zaposlenom.
Orange Ladies Fitness vam stavlja znanje i infrastrukturu na raspolaganje kako bi i vaša firma pratila ove pozitivne trendove. Uvođenjem korporativnog fitnesa u firmu dobijate: manje odsutnosti s posla, nepotrebnih troškova i dugotrajnih bolesti, manje problema sa bolnim leđima/vratom/ramenima, smanjen nivo stresa, umora, premorenosti, veći moral, energiju i produktivnost, postajete pozitivno radno okruženje za potencijalnu radnu snagu. Korporativni

fitnes unutar firme šalje vrlo, vrlo važnu poruku „BRINEMO O VAMA“!

Najbolje ponude
Orange Ladies Fitness, osim standardne ponude, korporativnim članicama nudi i savetovanje o ishrani i nekim trikovima kako biti budniji i zdraviji na poslu, treninge u malim grupama prilagođene vama i za vas, motivacioni grupni program samo za va­šu firmu. Bilo da ste mala, srednja ili velika firma imamo različite vrsta članstva, kao i različite na­čine plaćanja – firma može plaćati za zaposlene članstvo u celini; može plaćati deočlanstva, dok zaposleni doplaćuje preosta ili iznos; zaposleni može plaćati pun iznos članstva kada ga ugovori u Orange Fitness-u, a zatim mu firma refundira iznos uz pokazivanje potvrde; firma može da ne učestvuje finansijski u plaćanju članarine, ali pregovara korporativne cene.
Kako bismo bili sigurni da smo vam ponudili tačno ono što vam treba, na ugovorenom sastanku razmotrićemo vaše potrebe, želje i mogućnosti. Sastanak možete vrlo jednostavno dogovoriti putem mail-a orangezone@sbb.rs ili na broj telefona 064 640 1112.